Om oss

ETT FÖRETAG GRUNDAT PÅ PASSION

Hos Mujina är vår kärlek till kod och att prestera vårt bästa vår största drivkraft

Vår Ambition

Vi är en växande studio för webb- och apputveckling baserad i Stockholm. Vi kommer alla från olika bakgrunder men delar samma passion för att lösa problem genom kod. Vårt uppdrag är att hjälpa små och medelstora företag och organisationer att skapa vackra skräddarsydda webbsidor och appar.

Ursprunget

Mujina grundades av Erik Skeppar och Francis Menkes under 2016.

Företaget började som en startup med syftet att utveckla egna appar med fokus på att hitta innovativa lösningar för att förespråka hållbar utveckling. Över årens gång så har det utvecklats tillen konsultfirma ämnad att bidra med sin expertis till dess kunder, med fokus på projekt som ligger inom Mujinas egna filosofi. Under årens gång så har Mujina samlat på sig erfarenhet i att utveckla lösningar i framkanten av JavaScripts teknologiska sfär, med insikter i vikten av att hitta stabil, utvecklingsbar och mest av allt hållbar, mjukvarutveckling för att möta kundernas behov.

Vår förmåga att snabbt utveckla moderna, säkra, stabila webbsidor och appar kommer från användning av god praxis och utveckling erfarenhetsdriven utveckling. Vi strävar efter att stanna framför konkurrenterna genom att främja expertis inom alla områden och tekniker inom webb-utveckling, från backen och databaser till gränsnittsdesign.

Människorna bakom Mujina

Anton Appelblom
Happy Anton Appelblom

Anton Appelblom

Javascript-utvecklare

Erik Skeppar
Happy Erik Skeppar

Erik Skeppar

VD, Säljare, Designer

Francis Menkes
Happy Francis Menkes

Francis Menkes

Utvecklare, full-stack

Anna G Sandberg
Anna G Sandberg smiling

Anna G Sandberg

Styrelseledamot & sälj

Amanda dahlin
Amanda Dahlin smiling

Amanda Dahlin

Styrelseledamot & ekonomi

Arbete.
  • Portfolio
Kontakt.
  • info@mujina.se
  • +46762951753
  • GDPR

Read in English

© 2024 Mujina. All rights reserved