Innovation och expertis

VI VILL STÄRKA DITT FÖRETAG GENOM DIGITALISERING

I en evigt föränderlig värld så är det viktigt att kunna anpassa sig efter behov. Vi anser att React är den bästa webblösningen i dagsläget.

Digitaliserings- specialister

React är ett populärt frontend-ramverk för att bygga gränssnitt och underhålls av en community av enskilda utvecklare samt företag. Med tillgång mängder av tillägg och plug-ins utvecklade av communityn, så är React lika lämpligt för enklare företagshemsidor med fokus på presentation och innehåll, som det är för att bygga komplexa, funktionsrika applikationer.

React Native är ett ramverk för att skapa plattformsöverskridande mobilapplikationer (IOS och Android) med samma tekniker som webben byggd på. Användningen av React Native ger oss möjlighet att nyttja våran expertis inom React för att skapa vackra, moderna appar med all funktionalitet man kan förvänta sig. React Native används redan i en stor mängd applikationer med miljontals användare så som Facebook, Twitter, och Instagram.

Vad vi gör

Webbutveckling

Vi bygger snabba, robusta, och vackra webbsidor åt företag inom alla sektorer och företagsstrukturer, med ett fokus på små till medelstora företag.

Utveckling av mobilapplikationer

Varför bygga för 2 plattformar separat? Med React Native så kan vi bygga fullt fungerande applikationer för både IOS och Android på halva tiden, vilket besparar dig både tid och pengar.

Produktdesign

Varje produkt förtjänar en väl utformad röst. Genom animationer, interaktion, och visuell design, vi har verktygen att göra din produkt utmärkande.

API-utveckling

Webbapplikationer behöver ett robust API för att lösa de mesta utmanande företagsproblemen. Vi kan utveckla skalbara webb-API:er som stödjer webb- och mobilapplikationerna som driver ditt företag.

CMS-lösningar

Vi byger CMS-lösningar enligt beställning i Sanity.io för att passa din sidas behov.

Tracking and SEO

Vi använder ett integritetssäkert trackingsystem i Matomo.

Vi kan samla värdefull data gällande användningen av din sida, samtidigt som vi håller dina användare säkra och kan skippa den där ogillade kaknotisen.

Speciallösningar

Har du väldigt specifika krav? Vi kan bygga helt anpassade lösningar för dina behov. Vill du ha en specifikt CMS, bygga på eller om en befintlig sida med moderna verktyg? Behöver din företag använda ett specifikt ramverk.

Vi kan anpassa oss till alla lägen.

Arbete.
  • Portfolio
Kontakt.
  • info@mujina.se
  • +46762951753
  • GDPR

Read in English

© 2024 Mujina. All rights reserved